Despre noi:

Prin produsele și serviciile oferite, compania Easy Software Solutions vine în ajutorul instituțiilor medicale publice și private cu avantajele oferite de cele mai moderne și performante tehnologii în domeniul IT&C, din portofoliul său făcând parte soluții informatice de spital / clinică, soluții informatice de tip ERP, CRM, portal online. 

Easy Software Solutions dispune de experiență relevantă în dezvoltarea de aplicații, asigurarea serviciilor de management de proiecte și instruire. Astfel, furnizează un portofoliu integrat de soluții și servicii informatice, care înglobează o gamă largă de practici aplicabile în domeniile tehnologic și comercial, mizând pe reducerea costului total și pe maximizarea eficientizării investițiilor TIC.

Misiunea companiei Easy Software Solutions este reprezentată de atingerea celor mai performante standarde tehnice și calitative, având ca obiectiv declarat sa fie cunoscută drept o companie puternică, dinamică, flexibilă și receptivă.

Rezultatele implicării companiei în susținerea informatizării sectorului medical din România, prin livrarea de soluții informatice moderne, performante și servicii dedicate sunt reflectate în îmbunătățirea calității și performanței a serviciilor medicale livrate pacienților.

Peste 10 ani de experiența în dezvoltarea de software; 

Oferim soluții informatice pentru întregul domeniu medical; 

Peste 300 de instituții medicale publice și private informatizate de ESS; 

Peste un milion de fișe medicale înregistrate în sistemul informatic; 

Furnizăm soluțiile noastre în 5 țări; 

4 angajați în 2008, peste 40 de angajați și colaboratori în prezent; 

Servicii ce acoperă toate ariile specifice domeniului: consultanță, analiză, dezvoltare, testare, implementare, project management, garanție, suport, mentenanță și altele.