Servicii

Easy Software Solutions furnizează un portofoliu integrat de soluții și servicii informatice, care înglobează o gamă largă de practici aplicabile în domeniile tehnologic și comercial, mizând pe reducerea costului total și pe maximizarea eficientizării investițiilor TIC.

Soluţii software customizate

De-a lungul anilor de lucru în domeniu am realizat faptul că nu există o soluție predefinită ideală, care să se potrivească fiecărui client. Tocmai din acest motiv, serviciile Easy Software Solutions includ acum soluții software customizate, adaptate nevoilor și cerințelor partenerilor noștri.

Servicii consultanță și implementare software

Asigurarea unui contact permanent cu clienții, înțelegerea necesităților și nevoilor acestora, precum și serviciile de consultanță, suport tehnic și instruire oferite, fac din soluțiile informatice dezvoltate de către Easy Software Solutions elemente sigure pentru succesul beneficiarilor. Astfel, cu o echipă de profesioniști în domeniu, reușim să oferim cele mai avantajoase servicii de consultanță și implementare software din piață.

Servicii outsourcing software

Prin serviciul nostru de outsourcing software, organizațiile ne pot alege pentru a îndeplini în mod eficient toate sarcinile unui proiect de dezvoltare software, care ar putea fi realizat în interior. Astfel, ne străduim să fim alături de partenerii noștri pe toate planurile.