Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate                                                          

Data ultimei modificări: 26 iunie 2023

Easy Software Solutions (SC ESS SRL) operează aplicația mobilă “Colegiul Medicilor București” (denumită în continuare “Serviciul”).

Pagina aceasta vă informează despre politicile noastre privind colectarea, utilizarea și divulgarea datelor personale atunci când utilizați Serviciul nostru și alegerile pe care le-ați asociat cu aceste date.

Colectarea și utilizarea informațiilor

Colectăm mai multe tipuri diferite de informații pentru diverse scopuri, pentru a oferi și a îmbunătăți Serviciul nostru pentru dvs.

Datele personale

Când utilizați Serviciul nostru, nu vă vom solicita informații de identificare personală.

Securitatea datelor

Securitatea datelor dvs. este importantă pentru noi, dar rețineți că nicio metodă de transmitere prin Internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură. Deși ne străduim să folosim mijloace comercial acceptabile pentru a proteja Datele dvs. personale, nu putem garanta securitatea absolută.

Modificări ale acestei Politici de Confidențialitate

Putem actualiza Politica noastră de Confidențialitate de la timp la timp. Vă vom informa despre orice modificări prin publicarea noii Politici de Confidențialitate pe această pagină.

Vă recomandăm să revizuiți periodic această Politică de Confidențialitate pentru orice modificări. Modificările la această Politică de Confidențialitate sunt efective atunci când sunt postate pe această pagină.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați:

  • Prin email: office@easymedical.ro