• Misiunea Neolife constă în a asigura servicii medicale performante, integrate și adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Eficiență și promptitudine în recăpătarea celui mai valoros bun al fiecărui om – Sănătatea.
  •  

Echipele multidisciplinare care includ specialiști din toate domeniile medicale și tehnicile inovative de pionierat pe care le promovează în diagnosticul și tratamentele oncologice constituie beneficiile pe care doresc să le pună la dispoziția pacienților pe care au privilegiul să îi trateze. http://www.neolife.ro

Înființat în 1973, Spitalul Municipal Mangalia este o unitate sanitară de tip pavilionar. În cadrul acestuia sunt furnizate servicii medicale în regim de spitalizare continuă, spitalizare de zi şi ambulatorie, pentru cei 60.000 de locuitori ai oraşului şi ai localităţilor limitrofe.

Funcționând încă din anul 2008, Spitalul Sf. Sava este o unitate privată, înființată cu scopul creării unei alternative pentru cetățenii din Buzău. Spitalul este dotat cu aparatura necesară unei astfel de instituții, având totodată o capacitate de 81 de paturi de spitalizare.