• Medicentre încearcă să îmbunătățească norma de îngrijire medicală din Nigeria, concentrată de obicei pe îngrijirea curativă în loc de îngrijirea preventivă. Pentru a asigura acest lucru, fiecare clinică oferă controale de sănătate de bază, consultații de specialitate, îngrijire prenatală, vaccinări pentru copii, sfaturi nutriționale, consiliere medicală și o serie de alte pachete de sănătate și wellness. Medicentre realizează de asemenea, necesitatea de a ajuta la restabilirea pacienților la o stare mai bună de sănătate după boală și nu trece cu vederea rolul îngrijirilor curative necesare.

 • Primul Centru Clinica Sante din Moldova a fost deschis în 2013 la Chișinău și în mai puțin de 6 ani de servicii medicale racordate la standarde de înaltă calitate europeană pot beneficia pacienți din peste 15 orașe și centre raionale (Chișinău, Ialoveni, Hîncești, Strășeni, Orhei, Călărași, Ungheni, Briceni, Bălți, Soroca etc. ) În prezent locuitorii din raioane nu mai trebuie să vină în capitală pentru a beneficia de servicii medicale profesionale. Indiferent de localitatea unde își are Centrul Medical, Clinica Sante pune la dispoziția pacienților aceeași calitate a serviciilor. Clinica Sante face peste 600 de analize medicale de laborator, investigații de imagistică medicală (ecografie, electrocardiogramă, endoscopie) și numără peste 60 de medici specialiști.

 • Sante Plus Hospitals Group este un grup format din 5 spitale situate în Turcia, Macedonia de Nord, Albania și Kosovo. Toate instituțiile din grupul nostru sunt spitale de medicină generală, oferind 15 specializări diferite. De asemenea, ca grup, au centre medicale în 12 țări diferite din Balcani, Orientul Mijlociu și țările EuroAsia.

 • Baza filozofiei de management este dată de oferirea tuturor serviciilor de sănătate, fără a face concesii din etica medicală, respectând drepturile pacienților, oferind tehnologii avansate de sănătate.
 • NSIA KANO DIAGNOSTIC CENTER (NSIA) este un centru modern de diagnostic de ultimă generație deschis la AKTH Kano cu scopul de a pune la dispoziția pacienților serviciile medicale necesare. Centrul este deschis 24 de ore pe tot parcursul anului, găzduind echipamente moderne de laborator și radiologie capabile să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Centrul de diagnosticare este o inițiativă a NSIA în parteneriat cu AKTH, administrată de o entitate privată pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor.

 • Focusul Centrului este să ofere servicii excepționale pentru pacienți. Își doresc să-i vadă pe cei care le trec pragul plecând acasă mai sănătoși și mai fericiți. În portofoliul lor de servicii se regăsesc atât investigații radiologice, cât și analize de laborator. Sănătatea pacienților este prioritatea lor!

 • Synlab Ghana oferă acces la mai mult de 5000 de teste și sprijinul a peste 1.000 de specialiști atât în ​​patologie, cât și în radiologie. Synlab conduce piața în ceea ce privește acuratețea, precizia și fiabilitatea rezultatelor sale diagnostice. Folosesc analizoare automate, care sunt furnizate de companii internaționale și sunt întreținute în mod regulat. Dispun de personal înalt calificat, care beneficiază de formare profesională continuă, acest lucru asigurând pacienților lor cel mai înalt standard de calitate al serviciilor medicale.

 • Cu peste 5000 de teste oferite, Synlab Nigeria are cea mai mare și mai cuprinzătoare ofertă de investigații din Africa. Aceștia sunt capabili să sprijine medicii și pacienții în moduri care nu erau posibile până acum. Astfel, ei construiesc în Nigeria un sistem de sănătate mai puternic, inovând domeniul medical din această zonă. Rețeaua medicală reușește să unească echipe dedicate de profesioniști din domeniu, punând totodată la dispoziție echipamente de ultimă generație și servicii eficiente de laborator. 

 • Affidea România face parte din Grupul Affidea International, unul dintre cei mai mari investitori şi operatori în cadrul Parteneriatelor Public-Privat (PPP) în domeniul sănătăţii din Europa.
 • Azi, Affidea International furnizează servicii medicale de top prin cele 150 de centre medicale de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului proprii, folosind tehnologii specifice de ultimă generaţie la nivel mondial.” http://www.affidea.ro
 • Misiunea Neolife constă în a asigura servicii medicale performante, integrate și adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient, eficiență și promptitudine în recăpătarea celui mai valoros bun al fiecărui om – Sănătatea.

 • Echipele multidisciplinare care includ specialiști din toate domeniile medicale și tehnicile inovative de pionierat pe care le promovează în diagnosticul și tratamentele oncologice constituie beneficiile pe care aceștia doresc să le pună la dispoziția pacienților pe care îi tratează. http://www.neolife.ro 
 • Pentru a ști încotro mergi, trebuie să știi de unde vii. Să cunoști adică, istoria! Acesta este și motivul pentru care se încearcă a fi prezentată o succintă trecere în revistă a evoluției unităților spitalicești din Municipiul Târgu-Jiu.

 • Cei 170 de ani de la întemeierea primului edificiu spitalicesc din Gorj constituie un moment ce implică un deosebit respect pentru trăirea predecesorilor, dar și convingerea că doar continuitatea și dezvoltarea proiectelor inițiate de aceștia  pot asigura ridicarea spitalului la standarde europene.

http://www.spitalgorj.ro 

Clinica Sante este o organizație privată de asistență medicală. Scopul acesteia este dat de acordarea serviciilor medicale accesibile și de cea mai bună calitate, scop care ghidează pașii echipei Clinica Sante în interacțiunea cu pacienții. Valorile cheie sunt performanța, respectul, câștigarea încrederii fiecărui pacient și nu în ultimul rând, atingerea celui mai înalt nivel atunci când vine vorba de profesionalism în domeniu. Confortul și satisfacția pacienților sunt elemente primordiale pentru noi. http://www.clinica-sante.ro

HIPERDIA este o companie medicală fondată în anul 1997 la Brașov. Societatea și-a început activitatea într-o perioadă în care în România dotarea tehnică a spitalelor publice era încă nesemnificativă în domeniul serviciilor imagistice (CT, RMN, Rx., ecografie Doppler Color, mamografie, s.a.). Bazându-se pe o echipă managerială performantă și pe un corp medical de excepție, Hiperdia a devenit în domeniul serviciilor medicale, un reper de profesionalism și calitate. Dovadă stau numeroasele premii acordate în fiecare an. http://www.hiperdia.ro/

 • Med-As și-a început activitatea în anul 2003 prin deschiderea primei clinici medicale în București, Med-As Gabroveni. Gama de servicii medicale oferite a fost completată la începutul anului 2004, prin inaugurarea Laboratorului Central Med-As de analize medicale. Extinderea companiei a continuat în următorii patru ani prin deschiderea a două laboratoare, unul în incinta Policlinicii Titan și un al doilea în orașul Giurgiu, a unui Centru de imagistică medicală, precum și a unei clinici medicale complete și performante, Med-As Professional. 

 • Astfel, aceștia au adus în activitatea medicală un suport consistent de specialiști și tehnică de vârf, care să asigure calitate, eficiență și rapiditate în derularea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate a populației. http://www.med-as.ro/
 • Ghencea Medical Center oferă servicii de excelență, atât în plan medical, cât și în plan uman. Serviciile la standarde comunitare, se adresează deopotrivă persoanelor fizice și companiilor. Pentru amândouă tipurile de clienți, planul GHENCEA MEDICAL urmărește acțiuni curative, acțiuni profilactice, acțiuni sociale

http://www.ghenceamedical.ro/

 • Spital Lotus îşi dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generaţie, în condiţii impecabile de siguranţă şi confort.

În beneficiul pacienților, aceștia aduc experienţa celor 8 ani pe piaţa serviciilor medicale private din România. Funcţionând din anul 2004 (Radiology Serv şi General ClinMed), clinica s-a dezvoltat continuu în diverse puncte de lucru din Municipiul Ploieşti, prin investiţia în echipamente performante şi diversificarea serviciilor medicale oferite. http://www.spital-lotus.ro/

Funcționând de mai bine de 13 ani, Clinica Drăghici Dental a reușit să consolideze o rețea de peste 510 de colaboratori din regiunea Moldovei. Împreună cu o echipă de profesioniști în domeniu, clinica dentară și-a creat un renume local important, punând bazele unui sistem de lucru caracterizat prin rapiditate, eficiență și profesionalism.

Direcția de Asistenţă Socială a Municipiului Alexandria funcţionează drept instituţie publică de specialitate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Alexandria. 

Aceasta are ca obiect de activitate înfăptuirea unor măsuri de protecție și asistență socială cu scopul protejării persoanelor aflate în imposibilitatea de a-și dezvolta propriile capacități și competențe pentru integrare socială.